Wie zijn wij?

Onze medewerkers maken Proteion bijzonder. Allemaal
verschillend en toch lijken we best op elkaar. Wij zijn
vakmensen, betrokken en blinken daardoor uit in wat we doen.

Elke dag samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.

 

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots?

Dan hoor jij bij ons.

Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

Wil jij ook bij ons aan de slag om het gewone bijzonder te maken? Bekijk dan zeker onze vacatures eens. Of ervaar eerst onze sfeer door onderstaand filmpje te bekijken. Hierin laten 4 medewerkers van Proteion zien wat werken bij ons zo bijzonder maakt.

Over ons

Wij helpen mensen als de jaren gaan tellen. En geven díe zorg en ondersteuning die zij nodig hebben om actief te blijven en van het leven te genieten. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze cliënt nodig heeft. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk. 
Proteion heeft:

  • 3230 medewerkers
  • 10 zorgcentra
  • 1366 vrijwilligers
  • 10 dagbestedingen
  • 10.000 cliënten

Wie wij zijn en waar we voor staan

Herken je in onze 4 pijlers:

Proteion is… Het moment samen

We realiseren ons dat we zorg bieden in het leven van onze cliënten. Dit is meer dan ondersteuning. Het zijn momenten waarop jij en de cliënt elkaar samen ontmoeten. We ondersteunen jou om deze momenten waardevol te maken. Voor jou. En voor de cliënt. Elke dag proberen we daar een stap meer in te zetten. Dat lijkt normaal, maar is gewoon bijzonder.

Proteion is… Menselijk

Wij zijn niet perfect. We zijn onszelf. Dat betekent dat we weten dat we fouten maken. We leren daarvan. We zijn daarbij toegankelijk. Je mag benoemen wat lukt en waar verbetering noodzakelijk is. Jij mag ook jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. Alleen dan kunnen we op elkaar inspelen als team. Én maken we verbinding met elkaar én met onze cliënten. Dat lijkt normaal, maar is gewoon bijzonder.

Proteion is… Persoonlijk

Er is aandacht voor wie jij bent en voor jouw situatie, op werk én privé. We staan open om jouw wensen te horen. Nu, maar ook voor je toekomst. Jouw verhaal telt, net zoals het verhaal van onze cliënten telt. We zijn benieuwd. Dat lijkt normaal, maar is gewoon bijzonder.

Proteion is… Verantwoordelijk

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn er voor jou. Afspraken durven we te maken en houden we. En we stimuleren je verantwoording te laten pakken over je eigen werk en ontwikkeling. Zonder de cliënt en je collega’s uit het oog te verliezen, geef jij vorm aan hoe je wilt werken en groeien. Wij ondersteunen je daarin. Dat lijkt normaal, maar is gewoon bijzonder. 

 

'Kom je voor ons werken, dan help jij eraan mee dat onze cliënten:'

  • dichtbij en vertrouwd wonen;
  • zoveel mogelijk doen waar zij blij van worden;
  • altijd vol de voor hen beste manier worden geholpen.


Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 


Heb je een vraag?
Nelleke en Renate hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


Heb je vragen of wil je even kennismaken?
We vertellen je graag meer over Proteion en zijn benieuwd naar jouw verhaal!

 

 

 

 

 

PROTEION.NL             INLOGGEN              PRIVACY             © 2024 PROTEION