Jezelf ontwikkelen binnen Proteion

Wij zien je talenten en helpen die te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Zo kun je bij ons groeien in je vak. Tot welke hoogte? Dat bepaal je zelf. Jij geeft vorm aan hoe je wil werken en groeien, wij ondersteunen je daarin. Er zijn tal van mogelijkheden. 

Kom jij bij ons leren?
 

Werken en leren bij Proteion

Wil jij de stap maken naar de ouderenzorg? Of verder doorgroeien in de zorg? Bij ons vind je verschillende opleidingsplekken, stages en doorgroeimogelijkheden. We zijn een erkend leerbedrijf en hechten veel waarde aan jouw groei en ontwikkeling. Hierbij geven we jou volop de kans te leren en het gewone bijzonder te maken. Van stageplek tot leerwerkplek. Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden. 
 

Opleidingen

Helpende plus

Volg in één jaar de opleiding tot helpende plus en werk tegelijkertijd betaald in de ouderenzorg. Jij organiseert zorg op de enige juiste plek: midden in het leven van de cliënt, en kunt tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen. Als helpende plus verzorg, begeleid en ondersteun je cliënten in een zorgcentra of thuis in de eigen omgeving. De opleiding wordt volledig vergoed vanuit Proteion.


Verzorgende IG

Volg de 2-jarige opleiding tot verzorgende IG en werk tegelijkertijd betaald in de wijk of in een zorgcentrum bij jou in de buurt. Als verzorgende IG maak jij kleine momenten bijzonder voor cliënten. Jij verzorgt cliënten, luistert en geeft aandacht. Je zorgt voor de dagelijkse verzorging, zorgt voor de begeleiding van cliënten en verstrekt medicijnen. Na het opleidingstraject heb je zowel een mooi diploma als een vast contract op zak! 


Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden? Er wordt op donderdag 20 juni van 16.30 tot 17.30 uur een online informatiebijeenkomst georganiseerd. Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst kan via www.proteion.nl/aanmelden-informatieavond-opleidingen.

Voor vragen kun je bellen of appen met Renate: 06-21839870 en Nelleke: 06-11316231. Stuur je liever een mail? Mail dan naar recruitment@proteion.nl.

Stage

Ben jij onze collega van de toekomst? Ontdek dan bij ons waar je goed in bent en wat je blij maakt. Stagelopen in onze organisatie betekent écht meewerken en meedenken. Jouw frisse blik, nieuwe inzichten en eigenheid maken onze organisatie namelijk steeds een stukje beter. En dat jij ons helpt, betekent natuurlijk ook dat wij goed voor jou zorgen. We stimuleren je om je verantwoording te pakken over je eigen werk en je ontwikkeling. We kijken hierbij goed naar wat bij jou past en wat je wensen zijn. Het is jouw verhaal dat telt. 

Onze mogelijkheden

Stage lopen bij Proteion is werken en leren in een inspirerende en persoonlijke omgeving. Onder begeleiding van een betrokken stagebegeleider leer je jouw kennis concreet toe te passen. Wij hebben plekken voor zowel mbo- als hbo-studenten en bieden stages aan in de volgende vakgebieden:

  • verzorging
  • verpleging
  • ondersteuning
  • begeleiding
  • welzijn

Zit jouw vakgebied hier niet tussen, maar wil je wel graag stage bij ons lopen?
Neem dan eens contact op met de afdeling opleidingen via 06-42493767 of 06-42484662 of via opleidingen@proteion.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen onze organisatie. 
 
We werken samen met verschillende opleidingsinstituten, zoals Gilde Opleidingen, Summa College, Fontys Hogescholen, HAN University of Applied Sciences en Hogeschool Zuyd. Maar ook als je op een andere school zit, ben je van harte welkom. Bespreek dit dan eerst even met je stagecoördinator.

Zo maken wij het bijzonder voor jou

  • Betrokken stagebegeleider
  • Een fijn team waar initiatief gehoord wordt
  • Oog voor jouw wensen en ontwikkelingen
  • En natuurlijk bieden wij jou een passende vergoeding.

We vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt bij ons. Niet alleen tijdens je stage, maar misschien ook wel daarna. Werd jij blij van je stageplek en wij van jou? En wil je ons niet loslaten? Dan blijven we graag met je in contact en kijken we naar opties voor een vaste baan. Dat kan zelfs al tijdens je studie. 

Zoek jij die bijzondere stageplaats? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op.
 

 

 


Heb je een vraag?
Nelleke en Renate hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


Heb je vragen of wil je even kennismaken?
We vertellen je graag meer over Proteion en zijn benieuwd naar jouw verhaal!

 

 

 

 

 

PROTEION.NL             INLOGGEN              PRIVACY             © 2024 PROTEION