Jezelf ontwikkelen binnen Proteion

Wij zien je talenten en helpen je die te ontwikkelen op een manier
die bij jou past. Zo kun je bij ons groeien in je vak. Tot welke hoogte?
Dat bepaal je zelf. Jij geeft vorm aan hoe je wilt werken en groeien, 
wij ondersteunen je daarin.

Kom jij bij ons leren?
 

Werken en leren bij Proteion

Proteion biedt zorg en ondersteuning in het leven van mensen waarbij de laatste jaren zijn gaan tellen. Dit doen we voor ruim 10.000 cliënten, met 3000 medewerkers en 1500 vrijwilligers in de omgeving Noord- en Midden-Limburg. 

Bijzondere momenten

Met elkaar creëren we bijzondere momenten voor de cliënt. Kom jij ons daarbij helpen? Je vindt bij ons verschillende opleidingsplekken, stages en doorgroeimogelijkheden. We zijn een erkend leerbedrijf en hechten veel waarde aan jouw groei en ontwikkeling. Hierbij geven we jou volop de kans te leren en het gewone bijzonder te maken. Van stageplek tot leerwerkplek.

 

Ik zoek een stageplek

Ben jij onze collega van de toekomst? Ontdek dan bij ons waar je goed in bent en wat je blij maakt. Stagelopen in onze organisatie betekent écht meewerken en meedenken. Jouw frisse blik, nieuwe inzichten en eigenheid maken onze organisatie namelijk steeds een stukje beter. En dat jij ons helpt, betekent natuurlijk ook dat wij goed voor jou zorgen. We stimuleren je om je verantwoording te pakken over je eigen werk en je ontwikkeling. We kijken hierbij goed naar wat bij jou past en wat je wensen zijn. Het is jouw verhaal dat telt. 

Onze mogelijkheden

Stage lopen bij Proteion is werken en leren in een inspirerende en persoonlijke omgeving. Onder begeleiding van een betrokken stagebegeleider leer je jouw kennis concreet toe te passen. Wij hebben plekken voor zowel mbo- als hbo-studenten en bieden stages aan in de volgende vakgebieden:

  • verzorging
  • verpleging
  • ondersteuning
  • begeleiding
  • welzijn

Zit jouw vakgebied hier niet tussen, maar wil je wel graag stage bij ons lopen? Neem dan eens contact op met de afdeling opleidingen via 06-42493767 of via opleidingen@proteion.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen onze organisatie. 
 
We werken samen met verschillende opleidingsinstituten, zoals Gilde Opleidingen, Summa College, Fontys Hogescholen, HAN University of Applied Sciences en Hogeschool Zuyd. Maar ook als je op een andere school zit, ben je van harte welkom. Bespreek dit dan eerst even met je stagecoördinator.

Zo maken wij het bijzonder voor jou

  • Betrokken stagebegeleider
  • Een fijn team waar initiatief gehoord wordt
  • Oog voor jouw wensen en ontwikkelingen
  • En natuurlijk bieden wij jou een passende vergoeding.

We vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt bij ons. Niet alleen tijdens je stage, maar misschien ook wel daarna. Werd jij blij van je stageplek en wij van jou? En wil je ons niet loslaten? Dan blijven we graag met je in contact en kijken we naar opties voor een vaste baan. Dat kan zelfs al tijdens je studie. 

Zoek jij die bijzondere stageplaats? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op.
 

Ik zoek een leerwerkplek

Talenten ontdekken en prikkelen, beter worden in je vak, doorgroeien of doorstromen… Ontwikkeling steunen wij volop. Het maakt dat wij met nog meer passie en plezier ons werk kunnen doen. Leer jij graag vanuit de praktijk? Wil je een opleiding volgen en tegelijk werken? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor jou. Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden? Je kunt bellen of appen met Tessa 06-15196787.  Stuur je liever een mail? Mail dan naar recruitment@proteion.nl

Werk je eenmaal bij ons, dan ondersteunt ons leerhuis jou met bij- en nascholing. We bieden daarbij een breed scala aan leeractiviteiten. Van leertrajecten, trainingen, workshops, intervisie en opleidingen tot coaching on the job. Wij vinden dat leren breder is dan opleiden. We geloven namelijk dat je vooral veel leert door te doen. Samen met je team, samen met je collega’s.

 

 

 


Heb je een vraag?
Renate en Nelleke hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


Heb je vragen of wil je even kennismaken?
We vertellen je graag meer over Proteion en zijn benieuwd naar jouw verhaal!

 

 

 

PROTEION.NL             INLOGGEN              PRIVACY             © 2023 PROTEION