Basisarts (met passie voor de ouderenzorg)

Ben jij basisarts en ben je op zoek naar een uitdagende baan in een inspirerende omgeving? Wil jij aan de slag met complexe zorgvragen, waarbij jouw kwaliteiten en visie tot zijn recht komen? Dan hoor je bij ons! 

Welke uitdaging ga je aan?

Als basisarts bij Proteion ben jij verantwoordelijk voor de behandeling van kwetsbare ouderen in het verpleeghuis. Een vakgebied dat wellicht stoffig aandoet, maar in werkelijkheid dynamischer is dan veel andere vakgebieden. Bij de behandeling van onze bewoners met een psychogeriatrische en somatische zorgvraag, kom je immers een diversiteit en complexiteit aan medische vraagstukken tegen.  Je bent betrokken bij de bewoner vanaf de eerste dag in het verpleeghuis tot en met de laatste levensfase, waarin jij steeds het verschil maakt en de aansturende factor bent. Samen met de patiënt, familie, verzorging en de paramedici zorg jij ervoor dat de patiënt de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft. Bij ons kun je (leren) dokteren, maar we onderscheiden ons doordat je met goede begeleiding en onderwijs ook naar eigen wens leiderschapskwaliteiten kunt en mag ontwikkelen, gekoppeld aan ons Medisch Leidersschapsprogramma. Je wordt betrokken bij het beleid achter de zorg, waardoor je doordacht aan het werk gaat en écht invloed hebt.

Als arts werk je zelfstandig in de directe cliëntenzorg, onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je functioneert vanuit een professionele houding, zowel in de directe cliëntenzorg (zoals complexe medische zorg en diagnostiek), als in overige taken. Dit betekent dat je beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis, variërend  van communicatieve vaardigheden tot wetskennis. 

Je hebt kennis van omliggende (specialistische) vakgebieden en verschillende disciplines en bent bekend met de sociale kaart van welzijns- en zorgaanbieders in de regio. Je levert je bijdrage als arts aan een effectieve interdisciplinaire samenwerking en ketenzorg. Je kunt resultaten van wetenschappelijk onderzoek toepassen en levert een bijdrage aan de beleidsuitvoering gericht op kwaliteitsverbetering van de zorgverlening binnen Proteion.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Natuurlijk ben je BIG-geregistreerd en beschik je over de benodigde diploma's. Je hebt een passie voor de ouderenzorg, en het liefst enige ervaring hierin. Als arts sta je dichtbij de cliënten, familie, collega's en betrokken disciplines. Jouw sociale vaardigheden, tact, empathisch vermogen en flexibiliteit komen goed van pas in deze functie. Daarnaast kun je uitstekend communiceren op professioneel vlak binnen de gehele organisatie. Tot slot kun je proactief acteren binnen het verwerven en bijhouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg in het algemeen en binnen je eigen vakgebied in het bijzonder.

Niet alleen wat jij kunt telt, we zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

We gaan met jou in gesprek over een contact voor onbepaalde tijd. Je wordt ingeschaald in FWG 65 met een maximum van €5.939,16. We vragen ambitie en enthousiasme en belonen dit ook. Het aantal uren bepalen we in overleg met jou. Naast salaris krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en  58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.

 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

 


Jouw team
De medewerkers van Proteion Expertise en Behandeling werken in de zorgcentra van Proteion in Noord- en Midden-Limburg en bij ouderen en chronisch zieken thuis. Onze collega’s werken multidisciplinair samen vanuit diverse behandeldisciplines. Daarnaast wordt je onderdeel van een hecht, betrokken en deskundig team. Collega’s noemen de grootste organisatorische pluspunten: “focus op je vak, flexibiliteit om je eigen werk in te delen en mee kunnen denken over de toekomst van de ouderenzorg.”

 


'Een uitdagende baan in een inspirerende omgeving met complexe zorgvragen. Dat is gewoon bijzonder!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Jim heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Jim Luijten
   Specialist ouderengeneeskunde
    
0475 587 538
  jimluijten@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2022 PROTEION