BBL-Leerling verzorgende IG regio Gennep

Wil jij worden opgeleid tot verzorgende IG en een vaste baan in het vooruitzicht hebben? Wil jij je inzetten in de ouderenzorg en het gewone voor onze bewoners bijzonder maken? Dan hoor je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Binnen het zorgcentrum Libermannhof in Gennep en de thuiszorg in omgeving Gennep hebben wij ruimte voor het begeleiden van leerlingen verzorgende IG. Proteion heeft in de regio Gennep zowel een intramurale locatie als thuiszorg en jij krijgt de kans om verschillende facetten van de ouderenzorg te onderzoeken. Jij kunt dus kijken welke soort zorg het beste bij jou past.

Het Libermannhof is onlangs gerenoveerd en uitgebreid. Hierdoor kom je op een mooie locatie te werken en met een nieuw team. Bij ons sta jij centraal en wij luisteren naar jouw wensen. Wij kiezen de begeleiding die bij jou past en ondersteunen je in jouw loopbaan in de zorg.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Wij vinden het belangrijk dat er aandacht en tijd is voor onze cliënt. Wij stemmen onze zorg af op de wensen en behoeften van onze cliënten. Jij bent een luisterend oor voor de cliënten, helpt ze waar nodig en bezorgt onze cliënten een leuke dag. Wordt jij blij van een glimlach op het gezicht van een cliënt, en wil jij er alles aan toen om ze een leuke dag te bezorgen? Dan pas jij in ons team.

Ben je voornemens om een opleiding verzorgende IG te starten of twijfel je en wil je eens praten over de mogelijkheden? Wij komen graag met jou in contact.


Gewoon

Wij bieden jou de mogelijkheid tot werken en leren, daarbij hoort een leer-arbeidsovereenkomst bij voor de duur van de opleiding.  Dit betekent dat je salaris als leerling tot verzorgende gedurende de opleiding oploopt tot maximaal €2.048,54 bruto per maand is (o.b.v. 36 uur). Na het behalen van je diploma wordt een verzorgende IG in ingeschaald in FWG 35. Hierbij hoort een salaris van € 2.131,43 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Ook geven we jou dan graag een vast dienstverband. Deze salarissen zijn excl. eindejaarsuitkering van 8.33%, pensioen, reis- en onkostenvergoeding en vakantietoeslag (8%). Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren.


Bijzonder

 

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


 


Jouw team
Wij vinden het belangrijk dat jij plezier in je werk hebt en zullen hier ook aandacht voor hebben. Op jouw stageplaatsen hebben we leuke teams en een energieke en open sfeer. Binnen de teams is er aandacht voor elkaar en dus ook voor jou. Wij willen jou de mogelijkheid geven om het werken en leren te combineren. Wanneer je je opleiding met succes afrond bieden wij een vaste aanstelling.

 


'Jij bent leergierig en een echte aanpakker!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Annita heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Annita Brons
   Teamleider Libermannhof
    06-52669382
  annitabrons@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION