Bijbaan zorghulp in zorgcentrum

Ga jij deze vakantie voor de leukste bijbaan met de mooiste extra's? Of heb je door de week en in het weekend een paar uurtjes tijd om lekker bij te verdienen? Bij Proteion zoeken we enthousiaste scholieren en studenten die onze bewoners een gewoon bijzondere dag helpen geven. En, het verdient een stuk beter dan vakkenvullen!

Wie jij bent

  • Je komt vol energie naar je werk, elke dag ga je nieuwe uitdagingen aan
  • Je bent geduldig en kan goed met mensen omgaan
  • Opgeven als iets de eerste keer niet lukt, daar denk je niet aan. Hulp vragen doe je juist wel
  • Je kunt goed samenwerken en wilt leren van je collega’s
  • Je brengt gezelligheid mee en weet een lach op het gezicht van de bewoners te toveren
  • Je bent minimaal 16 jaar

Wat ga je doen
Als zorghulp in een zorgcentrum van Proteion word je veelzijdig ingezet om onze bewoners te ondersteunen. Je dag kan beginnen met het klaarmaken van het ontbijt, waarna je de huiskamer opruimt en een van de vaste collega’s helpt bij de verzorging van de bewoners. ’s Middags kun je helpen bij het organiseren van activiteiten, met een bewoner gaan wandelen of samen de krant lezen. Koken, afwassen, dweilen, het hoort er allemaal bij, zoals in een gewoon huishouden. En natuurlijk sta je klaar als een bewoner je nodig heeft. In de zorgcentra van Proteion wonen namelijk ouderen met lichamelijke klachten of een vorm van dementie. Voor hen is niet veel vanzelfsprekend en jouw aandacht maakt voor hen het grootste verschil.


Wat je gaat verdienen

Wat je gaat verdienen, is afhankelijk van je leeftijd en je ervaring. Volg je een zorgopleiding, dan krijg je andere verantwoordelijkheden dan iemand die nieuw is in de zorg. Een voorbeeld: een zorghulp zonder ervaring verdient bij ons 13,05 euro bruto per uur. Daarnaast krijg je onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt. Stuur gerust een berichtje naar recruitment@proteion.nl als je eerst het precieze salaris wilt weten als je een zorgopleiding volgt, dan is dit afhankelijk van jouw leerjaar en ervaring.

 


Extra's

Werken bij Proteion heeft allerlei mooie voordelen. Behalve leuk werk en een uitstekend salaris ontvang je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarstoeslag. Bovendien bouw je vakantiedagen op en met kerst en de Dag van de Zorg ontvang je een mooie verrassing. Bovendien helpt Proteion je graag doorgroeien met trainingen of opleidingen als jij je verder wil ontwikkelen in de zorg.

 

 

 


Solliciteren

Start nu je bijbaan bij Proteion en ontvang 2 zaterdagtickets voor Stereo Sunday (zolang de voorraad strekt) of een bioscoopbon t.w.v. 50 euro. Kom in actie! Zo werkt het:

  • Solliciteer direct via www.bijbaan.proteion.nl
  • Onze recruiters Renate en Nelleke maken een match met een zorgcentrum bij jou in de buurt*. Je gaat kennismaken met een teamleider en krijgt een rondleiding. Je kunt ook eens een paar uur meelopen om te ervaren of het werk bij je past
  • Is iedereen enthousiast? Dan bieden we jou een baan en we nemen we samen alle formele afspraken door
  • Gefeliciteerd! Je gaat aan de slag met je nieuwe, gewoon bijzondere baan!

* Proteion heeft 10 mooie zorgcentra in Horn, Haelen, Heythuysen, Gennep, Kessel, Roermond (2x), Thorn, Venlo en Wessem.


'Jij gaat deze vakantie toch ook voor de leukste én goedbetaalde bijbaan!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Renate en Nelleke hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Renate Frenken en Nelleke Swinkels 
   Team Recruitment
   06-21839870 of  06-11316231
  recruitment@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.