Helpende + in het Samen Zorgen Huis Leudal

Ben jij inzetbaar als Helpende plus en hou jij van afwisseling? Stel jij cliënten snel op het gemak en maak jij de kleine momenten op een dag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Op een prachtige plek, in het voormalig klooster Mariabosch, in Baexem mag jij zorg leveren. Stichting Samen Zorgen Huis Leudal (SZHL) is een uniek burgerinitiatief met een grote betrokkenheid van vrijwilligers. Proteion verzorgt op deze locatie de professionele  zorg voor twee doelgroepen: kortdurende zorg aan cliënten die niet thuis kunnen verblijven én (een kleiner deel) palliatieve zorg voor cliënten in de laatste levensfase. In het totaal is er ruimte voor 18 cliënten die wonen in eigen appartementen.

Cliënten met een zorgvraag die niet thuis maar ook niet in het ziekenhuis kunnen verblijven, kunnen terecht in het Samen Zorgen Huis Leudal. Cliënten hebben hier een eigen appartement en verblijven hier tot maximaal 3 maanden. Jij verzorgt de cliënten en ondersteunt je collega’s in eventuele handelingen. Je hebt hier te maken met een grote diversiteit aan cliënten en ziektebeelden, elke cliënt vraagt dus om een andere aanpak. Daarnaast blijft door de doorstroom het werk ook uitdagend.

Een klein deel van het huis is ingericht als hospice, cliënten in hun laatste levensfase verblijven hier. Als Helpende plus heb je hier een rol in de verzorging, maar ook in de ondersteuning op mentaal vlak. Je bent en voor de cliënt, maar ook voor familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Het samen zorgen staat hier echt centraal, het gaat hier echt om warme zorg en begeleiding.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij gaat professionele zorg leveren in het Samen Zorgen Huis Leudal en werkt graag samen met collega’s, maar ook met vrijwilligers. Jij vindt het niet erg om telkens met nieuwe cliënten te werken, sterke nog: hier krijg je energie van! Het leren kennen van de cliënt zie jij als uitdaging, jij bent in staat om een cliënt snel op zijn of haar gemak te stellen. Door jouw warme zorg probeer jij de dag van een cliënt net zoals thuis te laten verlopen, in hoeverre dat kan natuurlijk.

Als Helpende plus heb jij de opleiding Helpende zorg & welzijn gevolgd én beschik je over het helpende plus certificaat. Niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom jij eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 25 met een maximum van €2.555,74. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren.  Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je gaat werken in een team van verpleegkundigen, verzorgenden (IG) en helpende plus voor het leveren van professionele zorg. Voor het welzijn van cliënten wordt nauw samengewerkt met vrijwilligers. Samen bieden jullie passende zorg aan onze bewoners. Niet alleen zorg, ook aandacht. Samen zorgen jullie voor mooie momenten voor de bewoners.

 


'Jij stelt een cliënt snel op zijn of haar gemakt een maakt er een mooie dag van ' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Eric heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Eric Meertens
   Teamleider
    06-29479027
  ericmeertens@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION