Nachtdienst Roncalli Oranjehof (somatiek)

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat aan de slag binnen een leuk, jong team binnen één van onze zorgcentra in Roermond: Roncalli. Hier bieden we bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld bieden. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Je houdt rekening met hun individuele wensen en past de zorg hier op aan. 

Jij gaat voornamelijk werken in de nachten, uiteraard is elke nacht anders. Tijdens je nachtdienst werk je samen met collega’s. Je reageert op binnenkomende alarmeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ondersteunen van cliënten tijdens een moment van onrust of angst ‘s nachts. Je stelt ze gerust en zorgt dat ze de nacht prettig kunnen voortzetten. Verder ondersteun je cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je bent op de hoogte van de afspraken in het zorgplan en de hulpvragen in de nacht. Je signaleert verbeteringen en draagt dit op een prettige manier over aan collega’s. Naast de nachten op Oranjehof kun je ook als 'zwerfdienst' werken, op die manier leer je de hele locatie Roncalli kennen. 

Daarom pas jij bij Proteion

Je vind het fijn om zelfstandig te werken en kunt snel schakelen. Je kunt snel (moeilijke) beslissingen nemen en je weet bij wie je terecht kunt voor overleg. Je blijft rustig in stressvolle situaties. De cliënt wordt ook rustig door jou. Verbeteringen signaleer je en pak je meteen op. Als je het zelf niet kunt oplossen weet je het goed over te dragen aan collega's. Om als verzorgende (IG) aan de slag te gaan beschik je over een relevant diploma niveau 3.

Niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie je bent! Kom je snel langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij gaan met jou in gesprek over een conract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2937,68. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je komt terecht in een team dat bestaat uit verzorgenden (IG), verpleegkundigen en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. Binnen Roncalli Oranjehof is geen dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.

 


'Jij stelt bewoners gerust en zorgt dat ze de nacht prettig kunnen voortzetten' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Jane heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Jane Kok
   Teamleider
    06-21264453
  janekok@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2022 PROTEION