Opleidingplek Verzorgende C op zorglocatie

Wil jij binnen een jaar opgeleid worden tot verzorgende  met het vooruitzicht op een vaste baan in een van onze zorgcentra? Wil jij de kleine momenten bijzonder maken voor je cliënten? Lees dan snel verder!

Welke uitdaging ga je aan?

Jij krijgt de kans om te gaan leren en werken en zo binnen een jaar als verzorgende aan de slag te gaan. Werken doe je in een van onze zorgcentra waarbij je alles wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen. Tevens heb je een team van ervaren collega’s om je heen die je helpen waar nodig. Na een jaar heb je je deelcertificaten behaald en ben je inzetbaar als verzorgende. Daarna nog doorleren tot verzorgende IG? Ook dat is mogelijk!

Handig om te weten:

-          Je start de opleiding met 2 dagen per week school, na 2 maanden zal dit 1 dag in de week zijn.

-         Tijdens dit traject maak je kennis met alle facetten van de functie van verzorgende en mag je meteen aan de slag in een van onze zorgcentra.

-         Na het succesvol afronden van de opleiding ben je in het bezit van deelcertificaten Verzorgende C, dit zijn certificaten op mbo niveau 3 en deze certificaten zijn landelijk erkend. 

-         De opleiding is bij Gilde Opleidingen in Roermond of Venlo en start in het najaar 2022.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij hebt altijd al in de zorg willen werken, maar hebt nog geen diploma.

Je bent leergierig en weet van aanpakken. Wat je leert in de opleiding weet je meteen toe te passen in de praktijk. Ook deel je dit graag met je collega’s en steek je hen aan met je enthousiasme.

Heb je al een diploma in de zorg dan vinden wij dat fijn. Heb je dit nog niet? Geen probleem! Ook dan maak je kans op deze opleidingsplek.

 


Gewoon

Wanneer je bij ons in dienst komt betalen wij jouw boeken, opleidingskosten en ook de lesdag wordt deels betaald!  We bieden jou een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van het opleidingstraject. Je ontvangt een leerling salaris conform de CAO VVT 2019-2021, afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt dit maximaal €1.912,25 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Bij een contract van 24 uur betekent dit een bruto maandloon van €1.274,83

Werk je al bij ons, dan is je salaris afhankelijk van je huidige dienstverband

 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Na het positief beoordelen van je cv en een telefonische screening brengen we je in contact met ons selectieteam. In een persoonlijk gesprek leren we jou graag nog beter kennen. Ter voorbereiding hierop vragen we je om een digitale test te maken. Deze test geeft inzichten in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen. 

 


'Jij bent leergierig en weet van aanpakken!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Marlou heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Marlou Heijnen
   Recruiter
    06-15826671
  marlouheijnen@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION