Opleidingsplek Verzorgende IZV februari 2023 

Wil jij kleine momenten bijzonder maken voor onze cliënten en bewoners? In onze 1-jarige opleiding tot Verzorgende IZV ga je meteen aan de slag in de praktijk. Zo kun je werken en leren tegelijk, met vooruitzicht op een vaste baan in een wijkteam of binnen één van onze zorgcentra.

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat betaald werken in de zorg in combinatie met het volgen van de opleiding tot Verzorgende IZV. Deze 1-jarige opleiding start 2 februari 2023 voor zij-instromers en doorstromers en wordt volledig vergoed vanuit Proteion. Na afronding van de opleiding ben jij klaar om als Verzorgende IZV cliënten in de wijk of bewoners van onze zorgcentra de zorg te bieden die zij nodig hebben.
Op dit moment zijn de meeste opleidingsplekken binnen de thuiszorg beschikbaar. Dit betekent zelfstandig werken binnen een wijkteam en het verschil kunnen maken voor de cliënten die mede dankzij jou nog zelfstandig kunnen wonen. Hoe bijzonder is dit!
Als dit opleidingstraject je goed bevalt, kun je doorgaan voor het diploma van de Verzorgende IG opleiding.

Handig om te weten:
·        De eerste 4 lesweken van de opleiding ga je 2 dagen per week naar school (op donderdag en vrijdag). Voor een lesdag krijg je een vergoeding van 2,5 uur loon. Je krijgt dus 5 uur loon, verdeeld over 2 lesdagen. Daarnaast werk je 19 uur in de wijk of zorgcentra.
·        Na de 4 lesweken ga je 1 dag in de week naar school (op vrijdag). Een lesdag wordt gedeeltelijk doorbetaald, je krijgt per lesdag 2,5 uur loon. Daarnaast werk je nog 21,5 uur in de wijk of zorgcentra. 
·        Tijdens dit traject maak je kennis met alle facetten van de functie Verzorgende en mag je meteen aan de slag in de praktijk.
·        Na het succesvol afronden van de opleiding ben je in bezit van deelcertificaten van de Verzorgende IG.
·        De opleiding wordt gevolgd bij Gilde Opleidingen in Roermond en start 2 februari 2023.

Meer weten? Laat je inspireren door het verhaal van Merve. Zij volgt op dit moment de opleiding.  Judith en Jacqueline volgden de opleiding al eerder en zijn enthousiast! Lees de ervaringen van Merve,Judith en Jacqueline.

Daarom pas jij bij Proteion

Jij hebt altijd al in de zorg willen werken, maar hebt hierin nog geen of niet het juiste diploma. Je bent leergierig en weet van aanpakken. Datgene wat je leert in de opleiding weet je meteen toe te passen in de praktijk. Ook deel je dit graag met je collega’s en steek je hen aan met je enthousiasme.


Gewoon

Wij bieden jou:
·        wij betalen jouw boeken en de opleidingskosten
·        een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van het opleidingstraject
·        een bruto leerling maandsalaris conform CAO VVT in FWG 35 met een maximum van € 2.135,43 (o.b.v. 36 uur p/wk). Bij een contractomvang van 24 uur is je bruto maandsalaris € 1.423,62. Werk je al bij ons, dan is je salaris afhankelijk van je huidige dienstverband.
·        Na afronding van de opleiding, kun je doorgroeien tot bruto maandsalaris € 2.937,68.


Bijzonder

Wij geven jou:
·        een vast dienstverband na het behalen van je diploma. Je wordt dan als Verzorgende ingeschaald conform CAO VVT.
·        een contractomvang van 24 uur per week (28 uur is bespreekbaar) tijdens de opleiding. Over het aantal uren na je opleiding gaan we graag met je in gesprek.
·        2,5 uur betaalde lestijd per lesdag

 

 


Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als Verzorgende IZV bij Proteion? 

Geen één dag is hetzelfde! Je voert verschillende taken uit, afhankelijk van de zorgvraag van de cliënt. Jij bent verantwoordelijk voor de algemene dagelijkse levensbehandelingen zoals douchen, wassen, het aandoen van steunkousen, het druppelen van ogen, toedienen van bepaalde medicatie en het ondersteunen bij het aan-en uitkleden. Lees hier meer ervaringen van onze medewerkers. 

Het sollicitatieproces 

Na het positief beoordelen van je cv en een telefonische screening brengen we je in contact met ons selectieteam. In een persoonlijk gesprek leren we jou graag nog beter kennen. Ter voorbereiding hierop vragen we je om een digitale test te maken. Deze test geeft inzichten in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen.
Wil je liever niet meteen solliciteren maar je eerst vrijblijvend verdiepen in ons aanbod, neem dan contact op met Renate via recruitment@proteion.nl of 06-21839870.


'Je bent leergierig en weet van aanpakken!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.

Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Renate heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Renate Frenken 
   Recruitment
    0621839870 of 088-8501010 (optie 1)

  recruitment@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.