Opleidingstraject Individuele Zorgverlening (IZV)

Wil jij de stap zetten naar de ouderenzorg? Of verder doorgroeien in de zorg? In onze 1-jarige opleiding tot Verzorgende ga je meteen aan de slag in de praktijk. Zo kun je werken en leren tegelijk met vooruitzicht op een vaste baan in een wijkteam.

Welke uitdaging ga je aan?

Per oktober 2023 kun je de 1-jarige opleiding tot Verzorgende volgen en tegelijkertijd betaald werken in de thuiszorg in één van de regio’s bij Proteion. Je leert en werkt tegelijkertijd. Jij organiseert zorg op de enige juiste plek: midden in het leven van de cliënt, in de regio en kunt tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen in je loopbaan. De opleiding wordt volledig vergoed vanuit Proteion. Na afronding van de opleiding ben jij klaar om als Verzorgende cliënten in de wijk de zorg te bieden die zij nodig hebben.

Handig om te weten:

 • De eerste 4 lesweken van de opleiding ga je 2 dagen per week naar school. Voor een lesdag krijg je een vergoeding van 2,5 uur loon. Je krijgt dus 5 uur loon, verdeeld over 2 lesdagen. Daarnaast werk je 19 uur in de wijk.
 • Na de 4 lesweken ga je 1 dag per week naar school. Een lesdag wordt gedeeltelijk doorbetaald, je krijgt per lesdag 2,5 uur loon. Daarnaast werk je nog 21,5 uur in de wijk.
 • Tijdens dit traject maak je kennis met alle facetten van de functie Verzorgende.
 • Na het succesvol afronden van de opleiding ben je in bezit van deelcertificaten van Verzorgende IG.

De opleiding wordt gevolgd bij Gilde Opleidingen in Roermond en start 4 oktober 2023. Als dit opleidingstraject je goed bevalt, kun je doorgaan voor het diploma van de Verzorgende IG opleiding.

Meer weten? Merve, Judith en Jacqueline volgden de opleiding al eerder en zijn enthousiast! Lees de ervaringen van Merve, Judith en Jacqueline.

Daarom pas jij bij Proteion
Jij hebt altijd al in de zorg willen werken, maar hebt hierin nog geen of niet het juiste diploma. Je bent leergierig en weet van aanpakken. Datgene wat je leert in de opleiding weet je meteen toe te passen in de praktijk. Ook deel je dit graag met je collega’s en steek je hen aan met je enthousiasme.


Gewoon

 • een leer-arbeidsovereenkomst gedurende de opleiding met salaris €2.085,77 bruto per maand (bij 36 uur per week exclusief onregelmatigheidstoeslag). Bij een contractomvang van 24 uur is je bruto maandsalaris €1.390,51.
 • na afronding van de opleiding kun je doorgroeien tot maximaal €2.798,67 bruto per maand (bij 36 uur per week exclusief onregelmatigheidstoeslag). Je wordt dan als Verzorgende ingeschaald in FWG30 conform CAO VVT.
 • voor medewerkers die al in dienst zijn bij Proteion, is de inschaling afhankelijk van je huidige functie.
 • een contractomvang van 24 uur per week (28 uur is bespreekbaar) tijdens de opleiding. Over het aantal uren na je opleiding gaan we graag met je in gesprek.
 • 2,5 uur betaalde lestijd per lesdag
 • vast dienstverband na het behalen van je diploma
 • volledig betaalde opleiding (o.v.b. studiekostenregeling)
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (bij 36 uur per/week)
 • reiskosten- en onkostenvergoeding
 • een fijne werkplek binnen een gewoon bijzonder team


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • het keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van één van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen)


   


Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als Verzorgende?

Geen één dag is hetzelfde! Je voert verschillende taken uit, afhankelijk van de zorgvraag van de cliënt. Jij bent verantwoordelijk voor de algemene dagelijkse levensbehandelingen zoals het ondersteunen bij het aan-en uitkleden, douchen, wassen, het aandoen van steunkousen, het druppelen van ogen en toedienen van bepaalde medicatie. Lees hier meer ervaringen van onze medewerkers.

Sollicitatieproces

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur ons jouw sollicitatie, dan gaan we samen het voorbereidende traject in. Na het positief beoordelen van je cv en een telefonische kennismaking maak je een digitale test. Deze test geeft inzichten in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen. Is er een match? Dan bespreken we samen welk team bij jou past en nodigt een teamleider je uit voor een persoonlijk gesprek. Wij organiseren een meeloopdag, zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige baan. Ga je ervoor? Dan ontvang je van ons je leer-arbeidsovereenkomst, bespreken we je startdatum en volgt kort vóór de start van de opleiding een informatiebijeenkomst met jouw klas bij Gilde Opleidingen.  

Wil je liever niet meteen solliciteren maar je eerst vrijblijvend verdiepen in ons aanbod, neem dan contact op met Renate of Nelleke via recruitment@proteion.nl of 06-21839870/ 06-11316231.
 

“Geen één dag is hetzelfde!” 


Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Renate & Nelleke hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Renate Frenken & Nelleke Swinkels
   Team Recruitment
    0621839870 / 0611316231
  recruitment@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.