Specialist Ouderengeneeskunde 

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag verder aan medisch beleid en heb je een sterke visie over de inhoud van onze zorg? Dan pas jij bij ons.

Welke uitdaging ga je aan?

Als specialist Ouderengeneeskunde leg jij je toe op de medische zorg voor kwetsbare cliënten met veelal complexe zorgvragen. Dit doe je door samen met je team altijd de kwaliteit van leven van de cliënt voorop te stellen. Met oog voor zijn of haar omgeving en naasten. Je staat dicht bij de cliënt en familie en kunt echt iets betekenen voor hen. Dit betekent dat je naast medisch handelen ook psychosociale begeleiding bij het ziekteproces biedt. Dat je hierbij transparant en duidelijk communiceert, vind jij vanzelfsprekend.

In het uitdagende vak van specialist Ouderengeneeskunde ben je  eindverantwoordelijk voor de medische zorg van de cliënt, vaak een cliënt met een complexe multiproblematiek. Jouw blik is essentieel en soms zelfs van levensbelang. Je zoekt hierbij de verbinding in de breedte: binnen en buiten Proteion. Met je team, het management, de keten en andere zorgverleners. Zo ben jij echt de ‘linking pin’. Je doorkruist vaak alle afdelingen en bent onderdeel van een effectieve interdisciplinaire samenwerking en ketenzorg.

Je gaat ook verdiepend aan de slag. Onze organisatiedoelstellingen en de inhoud van de zorg liggen in handen van jou en ons management. Je bent dan ook aanspreekpunt vanuit je medische expertise. Je weet je team te enthousiasmeren. Logisch; voor bepaalde keuzes over zorgbeleid en medische inhoud ben je immers medeverantwoordelijk. Ook draag je bij aan het vergroten van kennis en expertise. Bijvoorbeeld door het volgen van scholing, seminars en congressen.

Kortom; een functie waarin je wordt uitgedaagd en gewaardeerd op meerdere niveaus.

Welke uitdaging ga je aan?

 

Als specialist Ouderengeneeskunde bij Proteion krijg jij de ruimte. Heel veel ruimte. Jouw visie als specialist heeft namelijk impact op ons beleid. Wat jij vindt en ambieert telt. En door op organisatieniveau mee te denken en te beslissen, groei jij weer in je persoonlijke kracht. Een specialist met ambitie, die past bij ons.

Het medisch leiderschapsprogramma van Proteion geeft richting aan die ambitie. Bedoeld om jou meer eigenaarschap in je vak te geven. Samen met het management als sparringpartner trek jij op om beleid te vormen, waar jij als inhoudelijke expert geldt. Daarnaast krijg je ook veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontplooien. Bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding.

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent een BIG-geregistreerd specialist Ouderengeneeskunde. Complexe medische uitdagingen ga je niet uit de weg en natuurlijk volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied en in de regio op de voet.

Maar niet alleen wat jij kunt telt, maar vooral ook wie jij bent. Met jou in ons team komt er een empathische SO bij die in gesprekken de juiste toon weet aan te slaan. Communicatief en nieuwsgierig van aard zoek je graag de verbinding. Jouw inbreng, op medische inhoud en zorgbeleid, gaat ertoe doen. Je bent daarmee een waardevol aanspreekpunt en sparringpartner en weet anderen mee te nemen. Je bent standvastig zonder star te worden en kan snel weloverwogen beslissingen nemen. De grote diversiteit aan cliënten, intensieve contacten over medische inhoud en je invloed op beleid maken dat jij energie van je werk krijgt. Je hebt zin om dingen in beweging te zetten.

We zijn benieuwd wie je bent en hoe jij in je vak staat. Kom je eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

We gaan met jou in gesprek over een contact van onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 80 met een maximum van €10700,59. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Op basis van jouw wensen worden er afspraken gemaakt over de omvang van je dienstverband. Ook hebben we oog voor jouw woonsituatie. Zo kun je werkzaam zijn in Midden- of Noord-Limburg. Dit bespreken we graag samen met jou. Een leaseauto hoort ook bij de functie. 

Verder krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn, 8% vakantietoeslag en vakantieuren conform CAO. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder


Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

 


Jouw team

Je werkt binnen een betrokken en multidisciplinair team. Van verpleegkundigen en basisartsen tot zorgprofessionals buiten Proteion en partners in de eerste, tweede en derde lijn. Door te vertrouwen op elkaars expertise weten jullie iedere dag gewoon bijzonder te maken voor onze cliënten.

De afdeling Expertise en Behandeling is innovatief en continu in beweging. Zo bieden we scholing aan zorgprofessionals en zijn we als opleidingsinstituut sterk verbonden aan universiteiten en hogescholen in de regio.

 


'Jouw visie als specialist heeft impact op ons beleid' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Jim heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Jim Luijten
   Specialist Ouderengeneeskunde
    0475 587 5387

  jimluijten@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.