Thuisbegeleider Noord-Limburg

Ga jij uit van de mogelijkheden van mensen en zet jij iemand graag in zijn of haar eigen kracht? Werk je graag zelfstandig maar ben je wel onderdeel van een team van gedreven thuisbegeleiders? Dan zoeken wij jou!

Welke uitdaging ga je aan?

Je bent een organisatietalent in de hulpverlening, iemand waarvoor organiseren en coördineren vanzelfsprekend is. Je biedt ondersteuning en/of begeleiding aan onze cliënten. Je betrekt hierbij ook het netwerk van de cliënt en creëert snel en makkelijk een vertrouwensband. Vanuit die vertrouwensband met je cliënt kun je samen “bouwen”. Je neemt niet over van de cliënt, maar gaat uit van de mogelijkheden en eigen kracht. Hiermee help je hen écht! Van de diversiteit aan doelgroepen word jij blij.

Je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en bent leergierig. Van je enthousiasme en humor krijgen je collega’s energie. Je vindt het niet erg om vóór 9.00 uur of na 17.00 uur nog te werken als dit past in de hulpvraag van de cliënt. Affiniteit met verschillende doelgroepen is belangrijk. Met praktische tips, een planmatige aanpak en persoonlijke begeleiding help jij onze cliënten om weer gestructureerd met hun situatie om te gaan en problemen aan te pakken. Je combineert huisbezoeken met Zorg op Afstand (met moderne communicatiemiddelen als e-mail en beeldcontact). Jij geeft onze cliënt net die steun in de rug die ze nodig hebben.

 

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij denkt graag in oplossing, gaat uit van het positieve en ziet kansen. Voor deze functie zoeken wen een collega met een afgeronde hbo opleiding  Sociale Studies, Pedagogiek of een vergelijkbare opleiding óf een mbo-diploma niveau 4 aangevuld met een opleiding thuisbegeleider. 

Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een gesprek?


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor  bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.362,22. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team

Je komt terecht in een recent nieuw samengesteld team waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd. Er is ruimte om mede richting te geven aan de ontwikkeling van het beleid en ontwikkeling binnen de dienstverlening.

We voelen ons betrokken en stellen ons flexibel op. Binnen het team zal je gekoppeld worden aan een ‘maatje’ die jou goed zal inwerken. Er heerst een respectvolle houding waarbij we de basis van gelijkwaardigheid belangrijk vinden. Gezelligheid is een belangrijk woord.

 


'Cliënten in hun eigen kracht zetten. Dát is waar we het voor doen!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Maud heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Maud Eekers
   1ste thuisbegeleider
    0
652308632
  maudeekers@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION