Verpleegkundig Specialist 

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

Als verpleegkundig specialist binnen Proteion verleen je verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg en coördineer je de zorgprocessen. Samen met de teamleider heb jij de regie over de afdeling. Je doet dit uiteraard niet alleen maar samen met collega’s uit allerlei disciplines. Het werken in een multidisciplinaire setting geeft je energie!

Voor collega’s en cliënt fungeer je als vraagbaak. Je adviseert de cliënt, familie en je collega’s daar waar nodig. Ook draag je bij aan het borgen en optimaliseren van de kwaliteit van de verpleegkundige en medische zorg. Je hebt hierin ook een verbindende rol. Naar je collega’s, de cliënt en familie maar ook naar andere samenwerkingspartners.

Naast je klinische werkzaamheden bouw je met ons mee aan het doorontwikkeling van persoonsgerichte zorg. Inhoudelijk en op proces zet jij je in om kwaliteitsverbetering door te voeren. Dit uit zich in richtlijnen, protocollen, maar met name in de dagelijkse zorg aan onze cliënten.

We kijken uit naar de zorg van morgen. Mede door jouw expertise zorgen we ervoor dat we onze cliënten elke dag de juiste zorg kunnen bieden. Samen met je team, samen met een cliënt, maar ook met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Je hebt affiniteit met onze cliënten en hun vragen. Jouw frisse blik, nieuwe inzichten en eigenheid maken onze organisatie steeds een stukje beter. Je beschikt over analytisch en empathisch vermogen en over goede communicatieve vaardigheden. Je bent integer en betrouwbaar en je hebt probleemoplossend vermogen.

Om aan de slag te gaan als verpleegkundig specialist beschik je over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP) en een actuele BIG-registratie.

Wij vinden het fijn als jij ons team komt versterken en zien jouw reactie graag tegemoet. Spreken wij jou snel?

 


Gewoon

Wij gaan in gesprek met jou over een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 60 met een maximum van €5.045,55. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je maakt onderdeel van onze medische vakgroep binnen Proteion Expertise & Behandeling. Deze vakgroep bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten. Daarnaast werk je natuurlijk nauw samen met de andere disciplines binnen Proteion. 

 


'Door jouw expertise kunnen we elke dag de juiste zorg bieden' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Jim heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Jim Luijten
   Specialist Ouderengeneeskunde
    
0475 587538
  jimluijten@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.