Verpleegkundige in de wijk: regio Venray

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

Je bent als Verpleegkundige in de wijk samen met je collega's verantwoordelijk voor onze cliënten binnen de regio Venray. De cliënten hebben allemaal hun eigen verhaal en achtergrond. Jij kunt daar als geen ander op anticiperen. Soms sta je ineens voor complexe casussen, met jouw ervaring draai je hier je hand niet voor om. Je reageert adequaat en zet acties uit. 

Geen dag is hetzelfde. Dagelijks werk je één op één waardoor je veel persoonlijke momenten met de cliënt meebeleefd.
Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, bij vraagstukken rondom de cliënt en zijn zorg. Je zet je optimaal in om de zelfredzaamheid van de cliënt te behouden en we willen graag dat de cliënten langer op een fijne manier thuis kunnen blijven wonen met de zorg die ze nodig hebben. Mocht dit toch niet meer mogelijk zijn dan ondersteun je bij het zoeken naar een andere woonvorm. We kijken altijd wat het beste is voor de client, schakelen ook indien nodig andere disciplines of zorgtechnologie in. Ook ondersteunen we cliënten die een tijdelijke zorgvraag hebben, zodat ze daarna weer zelfstandig verder kunnen.

Voornamelijk ben je in de ochtend en/of avonduren werkzaam, echter hebben we in Venray ook een regio brede middagroute en een indicatiedienst waardoor er de mogelijkheid ontstaat om een langere route te werken.

Om in de indicatiedienst te werken bieden wij je een cursus Vakbekwaam Indiceren aan. Tijdens deze indicatiedienst beheer je de regiomail waarop nieuwe aanvragen van cliënten binnenkomen. Jij bent dan diegene die de zorgvraag beoordeeld, bekijkt of er ruimte is in de regio en of de client geplaatst kan worden. Daarnaast ga jij bij deze nieuwe cliënten op huisbezoek om een indicatie te stellen en een zorgplan aan te maken. 

Daarom pas jij bij Proteion

Je werkt als Verpleegkundige in wijk op een fijne manier samen en legt contacten met andere disciplines. Empathie staat vooral. Wij als medewerker van Proteion staan dichtbij de cliente en zien ook de persoon achter de zorgvraag. Je bevordert de zelfredzaamheid van je cliënten en bewaart het overzicht. Je bent een daadkrachtige Verpleegkundige die verbindingen kan leggen, met andere disciplines, maar ook met familie of mantelzorg. 

Natuurlijk ben je in het bezit van een Verpleegkundige diploma en ben je BIG geregistreerd.
Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie? We willen je graag leren kennen als collega. Ook willen we graag samen met jou overleggen welke neventaken bij jou passen, maar alles op zijn tijd. Heb je nog vragen of wil je even sparren of dit de functie voor jou is? Bel gerust!


Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd, maar een contract voor onbepaalde tijd is ook bespreekbaar
  • een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.575,63 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

 

 

 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 

 


Jouw team
Je komt in een gezellig team terecht met verschillende verzorgenden (IG’ers) en (wijk)verpleegkundigen, aangestuurd door een teamleider extramurale zorg. Samen met dit fijne team wordt er voor de cliënten in de wijk gezorgd. We zijn een team welke veel waarde hecht aan kwaliteit van zorg, een goede samenwerking en het hebben van oog voor detail.
Wij zijn gesteld op een prettige werksfeer binnen ons team en steunen elkaar daar waar nodig is. Collegialiteit staan bij ons voorop. Als lid van het team deel je dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen.


'Binnen ons team steunen we elkaar waar nodig, dat is gewoon bijzonder!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Jaimy heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Jaimy Arts
   1e Wijkverpleegkundige
    0615826682
  
jaimyarts@proteion.nl


 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.