Verpleegkundige in de wijk Venray 

Krijg jij energie van je werk als verpleegkundige en wil je echt verschil maken voor je cliënten? Werk je ook graag zelfstandig? Kom dan het wijkteam Vanray versterken. 

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bezoekt cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving om ze te verzorgen en begeleiden. Dit kan met de auto, maar er zijn ook zeker routes die je op de fiets kunt doen.

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat cliënten thuis kunnen blijven genieten van bijzondere momenten. Het verschilt per cliënt wat nodig is: van dagelijkse verzorging, medicijnen verstrekken tot contact met andere disciplines. Jij leert de cliënt kennen en bouwt een band op, je luistert en geeft aandacht. Al snel kun jij inschatten wat de cliënt nodig heeft. Samen met de cliënt beslis je hierover een zoek je naar oplossingen. Ook als deze niet voor de hand liggen.

Dit alles doe je niet alleen maar samen. Samen met je cliënt, samen met je collega’s, samen met de familie en samen met andere zorgverleners. Jij bent aanspreekpunt en hebt een signalerende functie. Waar nodig schakel je hulp in.

Voornamelijk ben je in de ochtend en/of avonduren werkzaam, echter hebben we in Venray ook een regio brede middagroute waardoor er de mogelijkheid ontstaat om af en toe een langere route te werken.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij haalt je werkplezier uit het één-op-één contact met je cliënten. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Je doet je werk op een respectvolle manier en laat de cliënt centraal staan. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken. Creativiteit komt zeker van pas, elke situatie vraagt weer om een andere aanpak, iedere cliënt is anders. Jouw doel is om die lach op ieders gezicht te toveren.

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 of 5 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?

 

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor (on)bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.362,22. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en  58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team

Je komt in een team terecht met verschillende verzorgenden (IG) en verpleegkundige, aangestuurd door een 1e wijkverpleegkundige. Samen met dit fijne team zorg jij dat cliënten goed verzorgd worden en bijzondere momenten thuis kunnen beleven. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent en zo proberen we in het team de aandachtsgebieden ook te verdelen. Je kunt binnen je eigen team altijd terecht voor vragen, om even te sparren of om je hart te luchten. Daarnaast zoeken we ook tussen de verschillende wijkteams van Venray de samenwerking op en helpen elkaar waar nodig.

Bijzondere momenten creëer je samen.

 


'Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Ellen heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Ellen Tabeling
   1e wijkverpleegkundige
    06-52669332
  ellentabeling@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION