Verpleegkundige Sterrebosch PG 

Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? Wil jij uitblinken in jouw vak en raak je nooit uitgeleerd? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Op onze locatie Sterrebosch in Thorn ga jij als verpleegkundige aan de slag om bewoners met PG en gedragsproblemen een mooie tijd te bezorgen. Jij verzorgt de bewoners, luistert naar ze geeft ze aandacht. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van de bewoners. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen en deelt medicijnen uit. Bewonersgerichte zorg staat centraal op Sterrebosch. 

Binnen de PG afdeling hebben we ook een leerafdeling met BOL leerlingen. Als verpleegkundige heb je ook de mogelijkheid om hier als werkbegeleider of examinator aan de slag te gaan, dit maakt je werk extra uitdagend. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden voor extra taken, bijvoorbeeld door aandachtsvelder te worden op bepaald gebied.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jouw zorghart gaat sneller kloppen als je je kennis en ervaring in mag zetten om onze bewoners een mooie tijd te bezorgen. Jij creëert een warme en veilige leefomgeving voor de bewoners. Dit doe je graag samen met de bewoner en je collega’s. Je wilt je graag blijven ontwikkelen, dit kan natuurlijk op verschillende gebieden. Je vraagt ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Rustig blijven in stressvolle situaties is voor jou geen probleem. Jouw rust breng je over op de cliënten. Verbeteringen signaleer je en pak je meteen op. Als je het zelf niet kunt oplossen weet je het goed over te dragen aan collega's. We hoeven je niet te vragen of je een afgeronde opleiding verpleegkundige (min. niveau 4) hebt.

Met jou als verpleegkundige hebben de bewoners geluk, maar niet alleen de bewoners, ook je collega’s! We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor (on)bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.362,22. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team

Je komt terecht in het team op Sterrebosch dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. Het is een gezellig, open team waar een fijne sfeer is. In de planning wordt altijd zoveel mogelijk rekening gehouden met wensen van de medewerker. Zo kun je een vaste wensdag aangeven. 

 

 


'cliënten, maar ook collega's hebben geluk met jou als verpleegkundige' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Annette heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Annette Verheijen
   Teamleider
    06-12391811
  annetteverheijen@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION