Verpleegkundige in het Samen Zorgen Huis Leudal

Ben jij de verpleegkundige die een uitdaging niet uit de weg gaat? Herken jij jezelf in de woorden verantwoordelijk, betrokken en hou je van afwisseling? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Op een prachtige plek, in het voormalig klooster Mariabosch, in Baexem mag jij zorg leveren. Stichting Samen Zorgen Huis Leudal (SZHL) is een uniek burgerinitiatief met een grote betrokkenheid van vrijwilligers. Proteion verzorgt op deze locatie de professionele  zorg voor twee doelgroepen: kortdurende zorg aan cliënten die niet thuis kunnen verblijven én (een kleiner deel) palliatieve zorg voor cliënten in de laatste levensfase. In het totaal is er ruimte voor 18 cliënten die wonen in eigen appartementen.

Cliënten met een zorgvraag die niet thuis maar ook niet in het ziekenhuis kunnen verblijven, kunnen terecht in het Samen Zorgen Huis Leudal. Cliënten hebben hier een eigen appartement en verblijven hier tot maximaal 3 maanden. Jij verzorgt en verpleegt de cliënten en stimuleert een terugkeer naar huis of eventueel naar een revalidatiecentrum. Je hebt hier te maken met een grote diversiteit aan  (soms complexe) verpleegkundige handelingen wat zorgt voor de nodige uitdaging. Doordat er een doorstroom is van cliënten blijft het ook afwisselend en uitdagend.

Een klein deel van het huis is ingericht als hospice, cliënten in hun laatste levensfase verblijven hier. Als verpleegkundige begeleidt jij de cliënt op medisch gebied, maar bent er ook voor mentale ondersteuning en welzijn. Niet alleen voor de cliënt, maar ook voor familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Het samen zorgen staat hier echt centraal, het gaat hier echt om warme zorg en begeleiding.

Als verpleegkundige heb je binnen het Samen Zorgen Huis een verantwoordelijke rol. Er is ook mogelijkheid om je te focussen op een aandachtgebied, denk hierbij bijvoorbeeld aan wondzorg, palliatieve zorg of leerlingbegeleiding.

Daarom pas jij bij Proteion

Jij gaat professionele zorg leveren in het Samen Zorgen Huis Leudal en werkt graag samen met collega’s, maar ook met vrijwilligers. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, je bent een verbinder en betrekt graag anderen bij de zorg. Jij als verpleegkundige bent verantwoordelijk en ook aanspreekpunt voor cliënten, familie en eerste lijn behandelaren. Jij bent niet bang beslissingen te nemen en denkt in oplossingen.

Als verpleegkundige ben je in bezit van minimaal een diploma op niveau 4 en ben je BIG-geregistreerd. Maar niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom jij eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.362,22. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je gaat werken in een team van verpleegkundigen, verzorgenden (IG) en helpende plus voor het leveren van professionele zorg. Voor het welzijn van cliënten wordt nauw samengewerkt met vrijwilligers. Samen bieden jullie passende zorg aan onze bewoners. Niet alleen zorg, ook aandacht. Samen zorgen jullie voor mooie momenten voor de bewoners.

 


'Het samen zorgen en samen werken met vrijwilligers staat centraal, heel bijzonder' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Eric heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Eric Meertens
   Teamleider
    06-29479027
  ericmeertens@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION