Verzorgende IG afdeling Somatiek, Sterrebosch Thorn

Ben jij Verzorgende IG en wil jij samen elke dag gewoon bijzonder maken voor onze cliënten met een lichamelijke zorgvraag? Wij maken graag kennis met je.

Welke uitdaging ga je aan?

Je bent werkzaam als verzorgende IG binnen de mooie locatie Sterrebosch in Thorn. Er wordt hier veel waarde gehecht aan het welzijn en de zelfstandigheid van de cliënten. Je zult betrokken zijn bij diverse taken. Als onderdeel van ons deskundige zorgteam krijg je de kans om een positieve impact te hebben op het dagelijks leven van mensen die zorg nodig hebben en waarbij eigen regie van de cliënt centraal staat. Je bent verantwoordelijk voor de volledige zorg rondom de cliënt en hebt daarin een adviserende en coachende rol.

Je werkt nauw samen met een team van onder meer artsen, diëtisten, fysiotherapeuten en psychologen. Door middel van jouw zorgzaamheid en empathie speel je een essentiële rol in het bevorderen van het welzijn van onze cliënten.

Daarom pas jij bij Proteion
Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en kunt snel schakelen. Verbeteringen signaleer je en pak je meteen op. Als het zelf niet kunt oplossen weet je het goed over te dragen aan collega's. Je kunt snel (moeilijke) beslissingen nemen en je weet bij wie je terecht kunt voor overleg. Je blijft rustig in stressvolle situaties.

Jij bent degene die zorgt voor een goede sfeer, zowel voor onze cliënten als voor je collega’s! Je bent enthousiast, toont interesse en stelt je open op. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma als Verzorgende IG.

Binnen Proteion zijn veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Groeien binnen Proteion staat centraal, jij bepaalt tot hoe ver! We kijken graag samen naar jouw talenten en wensen. Niet alleen wat je kunt, telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent!


Gewoon

 • een contract voor onbepaalde tijd
 • een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €3.256,53 (o.b.v. 36 uur p/wk)
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een pensioen bij Zorg en Welzijn
 • vakantietoeslag van 8%
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur p/wk)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek


   


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • lidmaatschap personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen)


Jouw team
Je zult binnen de afdeling Somatiek van de locatie Sterrebosch deel uitmaken van een ondersteunende omgeving waarin collegialiteit, teamwork en gezelligheid centraal staan. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij je de kans krijgt om je vaardigheden en kennis verder uit te breiden.

Kom jij ons gewoon bijzondere team versterken?


'Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft!'' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Petra & Suzy heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Petra Janssen & Suzy Verstraeten
   Teamleiders
    
06-52669393 of 06-29560226
  petrajanssen@proteion.nl en suzyverstraeten@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.