Verzorgende (IG), Flexpool

Zoek je een zinvolle baan in de Zorg die perfect te combineren is met je studie, je gezin of andere bezigheden? Dan is werken binnen de Flexpool van Proteion iets voor jou! Of je nu nog een opleiding volgt, je diploma’s al hebt behaald of jarenlang ervaring hebt in de ouderenzorg, er is altijd wel een functie die bij je past.

Welke uitdaging ga je aan?

Als medewerker binnen de Flexpool val je in tijdens onderbezetting of bij vakantie en/of ziekte van collega's. Je bent op oproepbasis beschikbaar en kunt binnen verschillende zorgcentra in jouw regio ingezet worden. Je doet veel ervaring op in korte tijd en op verschillende locaties. Afwisselender kan niet! De verschillende zorgcentra waar je invalt, kunnen altijd rekenen op ondersteuning van een ervaren Proteion-collega. Verder leer je jezelf en onze organisatie goed kennen en bouw je een gedegen basis voor toekomstige groei. Dit laatste betaalt zich dan ook direct terug als je besluit om na je diplomering bij Proteion in vaste dienst te treden. De flexpool biedt dus niet alleen afwisseling en ontwikkelmogelijkheden, maar ook een prima manier om een vaste baan te vinden.

Verspreid over Limburg hebben wij een aantal prachtige huizen. Elk met een eigen gezicht, sfeer en opzet. Jij bepaalt op welke locaties je gaat werken. Onze zorgcentra zijn verdeeld over de volgende regio’s: Leudal, Roermond en Maasgouw. Maar dat is nog niet alles. Ook in Venlo en Gennep hebben we mogelijkheden.

Het aantal uren dat je gaat werken bepaal je zelf: wij hebben de diensten, jij bepaalt het aantal uren op dagen en tijden die jou het beste uitkomen! Wil je liever een arbeidsovereenkomst met een vast aantal uren per week? Ook dat is mogelijk.

Daarom pas jij bij Proteion

Het kleine moment bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Jij volgt de opleiding tot Verzorgende IG (leerjaar 2 of hoger) of Verpleegkundige (niveau 4 of 5). Heb jij je diploma al in the pocket? Ook dan kun je via de flexpool blijven werken. Dit kan handig zijn als je maandelijks extra wilt werken, maar ook tijdens je zoektocht naar een vaste baan.

Niet alleen wat jij kunt telt, maar vooral wie je bent. Collega’s en vrijwilligers kunnen bij jou terecht met vragen. Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met cliënten. Opgeven als iets de eerste keer niet lukt? Je dénkt er niet aan. Van veranderingen krijg jij energie en je weet anderen mee te nemen in je enthousiasme. Je bent flexibel, creatief en je vindt het leuk om in het diepe te springen. Je luistert naar mensen, dit helpt je in het gesprek met de cliënt, collega’s en familie/mantelzorgers. Jouw humor draagt bij aan een fijne sfeer in de verschillende teams waar je mee werkt.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie of thee?


Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd
 • een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €3.256,53 bij 36 uur per week
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • gewoon bijzonder fijne werkplekken
   


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Binnen onze Flexpool kun je zoals je hierboven hebt kunnen lezen, gaan werken op verschillende zorglocaties. Ben je dus flexibel, overzie je snel situaties en heb je een grote behoefte aan afwisseling? Dan kom je op de verschillende locaties goed tot je recht! Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk als jij een of meerdere zorgcentra daarbij komt versterken.


'Jij creëert een warme en veilige leefomgeving voor de bewoners!' ' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Esmée heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Esmée de Graef
   Cöordinator Flexpool
    0631903745
  esmeedegraef@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.