Verzorgende IG in de wijk, Regio Leudal

Werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt.

Welke uitdaging ga je aan?

Als Verzorgende IG in de wijk maak jij kleine momenten bijzonder voor je cliënt en ben je er voor de cliënten in jouw wijk in de regio Leudal. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je biedt ook een luisterend oor en geeft aandacht. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners, zoals bijvoorbeeld een huisarts, ergotherapeut of een specialist in het ziekenhuis.

Werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt. Het verschilt per cliënt wat nodig is: van dagelijkse verzorging, medicijnen verstrekken tot contact met andere disciplines. Jij leert de cliënt kennen en bouwt een band op, je luistert en geeft aandacht. Al snel kun jij inschatten wat de cliënt nodig heeft. Samen met de cliënt beslis je hierover een zoek je naar oplossingen. 
Juist deze taken maken het uitdagend en afwisselend. Jij krijgt energie van je werk en je verlaat de woning van je cliënt dan ook altijd met een glimlach op je gezicht én die van je cliënt.

Daarom pas jij bij Proteion
Jij haalt je werkplezier uit het één op één contact met je cliënten. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Je doet je werk op een respectvolle manier en laat de cliënt centraal staan. Je beschikt over een diploma Verzorgende IG. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken. Creativiteit komt zeker van pas, elke situatie vraagt weer om een andere aanpak, iedere cliënt is anders.

Je wilt je blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders, tot welke hoogte dat bepaal je zelf. Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie of kop thee?


Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor onbepaalde tijd
  • een bruto maandsalaris in FWG 40 met een maximum van €3.254,43 bij 36 uur per weekeindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

 

 

 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Je komt in een gezellig team terecht met verschillende verzorgenden (IG) en (wijk)verpleegkundigen, aangestuurd door een 1e wijkverpleegkundige. Samen met dit fijne team wordt er voor de cliënten in de wijk gezorgd. Er heerst openheid en gelijkheid waarin iedereen heeft zijn of haar eigen talent heeft. 
Als lid van het team deel je dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen.

In de wijk werk je vrij zelfstandig, maar je kunt altijd terecht bij je collega’s. Dit kan in je eigen team, maar ook zoeken we tussen de verschillende wijkteams de samenwerking op en helpen elkaar waar nodig. We helpen je met ontwikkelen en bieden waar nodig de mogelijkheden hiervoor.


'Jij zorgt dat cliënten thuis kunnen blijven genieten van bijzondere momenten' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Sanne heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Sanne Arrias
   1e Wijkverpleegkundige
    061839930
  sannearrias@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.