Verzorgende IG met EVV taken, De Merwijck

Heb jij een groot zorghart en wil je de kleine momenten gewoon bijzonder maken voor onze bewoners? Wil jij de verdieping in je werk opzoeken door ook EVV’er te zijn voor een aantal bewoners? Dan zoeken wij jou! 

Welke uitdaging ga je aan?

Jij komt als Verzorgende IG te werken bij locatie de Merwijck in het centrum van Kessel, een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. De Merwijck bestaat uit 2 woningen met elk 7 bewoners. Belevingsgerichte zorg hebben wij hoog in het vaandel staan!

Saaie weken kennen wij niet. Jouw bewoners krijgen de verzorging en aandacht die nodig is. Samen zorgen we elke dag voor bijzondere momenten. Je zorgt voor een veilige en gezonde woon- en leefomgeving voor de bewoner. Bijzonderheden bij de bewoners vallen je meteen op, dit neem je op in het zorgdossier. Uiteraard betrek je de bewoner hierbij. Waar nodig schakel je het netwerk van de bewoner in. In je team voel jij je verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je komt met ideeën en deelt deze met je collega’s. Je weet als geen ander in te schatten wat de bewoner nodig heeft. Je extra EVV-taken maken je werk uitdagend en afwisselend. 

Jij gelooft in persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de bewoners. Naast de dagelijkse verzorging heb je ook coördinerende taken. Dit alles doe je met daadkracht en enthousiasme. Met jouw humor tover je makkelijk een lach op het gezicht van de bewoners.

Daarom pas jij bij Proteion
Je bent de verzorgende IG die zich betrokken voelt bij bewoners, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen. Naast een diploma verzorgende IG beschik je bij voorkeur over het diploma EVV-er. Ook wanneer dit niet het geval is, gaan we graag met jou in gesprek! Door jouw professionaliteit en verzorgende instelling zien de bewoners je graag komen. Daar doe je het voor!

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met bewoners. Je luistert echt naar mensen. Dit helpt je in het gesprek met de bewoners, collega’s en familie/mantelzorgers. Jouw humor draagt bij aan een fijne teamsfeer.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie of thee?


Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd met de intentie voor een vast dienstverband
 • een bruto maandsalaris in FWG 40 met een maximum van €3.417,15 bij 36 uur per week 
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek

 

 

 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 

 


Jouw team
Je gaat aan de slag in een team van verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen, aangestuurd door een teamleider. Stuk voor stuk betrokken en gezellig collega’s met ieder hun unieke eigenschappen. Er heeft een fijne sfeer en samen hebben we plezier in het werk. Humor is belangrijk, van het plezier dat collega’s onderling hebben genieten ook de bewoners! Met inwerken zal je gekoppeld worden aan 1 of 2 medewerkers, zij zullen je wegwijs maken op locatie, in het team en in de werkzaamheden. Je zult merken dat je snel opgenomen wordt in het team.


'De mogelijkheid tot extra EVV taken geven het werk verdieping' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Suzanne heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Suzanne van den Boogaert
   Teamleider
    0615826667
  suzannevandenboogaert@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.