Verzorgende IG RCG Pollart

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, ligt Proteion RCG. Hier bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Je gaat aan de slag bij Proteion RCG Pollart in Roermond.

Om een goede invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende IG. Naast je diploma en ervaring is het heel belangrijk dat je een zorgprofessional bent die werkt met passie vanuit het hart. Naast de zorg en het welzijn van onze bewoners en hun naasten vinden we het belangrijk dat je verder een bijdrage levert in de hospitality. Ben je mensgericht en weet jij wat belevingsgerichte zorg inhoudt? Dan ben je meer dan welkom. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van cliënten. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen. Door jouw sociale vaardigheden ben je een goed aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorgers. Je geeft ze een vertrouwd gevoel. Kortom: een afwisselende functie waarbij beslissingen nemen en met creatieve oplossingen komen centraal staat.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij bent de collega die gaat voor een goede sfeer en die goed invulling kan geven aan de zorgvraag van onze cliënten. Je hebt goede sociale vaardigheden, beschikt over tact en weet je in elke situatie passend op te stellen. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma als verzorgende IG op niveau 3. Jij bent iemand die ook signaleert, beschikt over geduld, hulpvaardig is en oplettend. Je bent flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken. Binnen Proteion vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor eigen ontwikkeling. Je hebt dan ook zeker mogelijkheden om door te groeien of extra taken op te pakken. Jij bepaalt zelf tot welke hoogte je wilt groeien!

Maar niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral ook benieuwd naar wie je bent. Juist voor deze bijzondere vorm van zorg vraagt om een persoonlijkheid die passend is. Denk jij dat je de verzorgende IG bent die wij zoeken? Dan komen wij graag met je in contact.

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2.937,68. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je komt terecht in het team Pollart dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpenden en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. In het team zijn medewerkers bewust van ieders kwaliteiten. Ze erkennen en respecteren elkaars verschillen en hebben als doel een warme zorg bieden en kleine momenten bijzonder maken.

 


'Jij bepaalt zelf tot welke hoogte je wilt groeien' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Jos heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Jos Koolen
   Teamleider
    
088-8502300 of 06-52669021
  joskoolen@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2022 PROTEION