Zorghulp de Kreppel 

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

Bij de Kreppel bieden we de bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Je houdt rekening met hun individuele wensen en past de zorg hier op aan. Samen met je team stimuleer en ondersteun je bewoners bij de zorg. Als zorghulp ondersteun je bewoners rondom de eet- en drinkmomenten en welzijn, maar ook af- en toe in de zorg. Je signaleert bijzonderheden als het gaat om het welzijn van de bewoners. Jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld.

Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. Zo tover jij een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!

 

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Voor de functie van zorghulp is affiniteit en ervaring in de ouderenzorg essentieel. Ervaring met zieke en/of hulpbehoevende ouderen is een pré. Jij staat open om jezelf te ontwikkelen middels een opleiding.

De diensten waarin je komt te werken zullen voornamelijk van 8;30/09:00-13:00/13:30 uur en van 15:00/16:00-20.00 uur zijn. We draaien hierin geen dubbele diensten. Ook werk je in het weekend (om de week) of tijdens de feestdagen, dit wisselen we binnen het team af. Dit houdt jou niet tegen. We werken met een basis/wensenrooster, maar bij ziekte van collega's of andere bijzonderheden rekenen we wel op een flexibele houding. 

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het team. Je bent beschikbaar voor 14 uur.

Herken jij jezelf hier in en passen de uren en werktijden bij jouw privé situatie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie (cv én motivatie). Wellicht spreken wij jou snel!

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2415,28. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag.  Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team

Je komt terecht in een team dat bestaat uit verzorgende (IG), verpleegkundigen, helpenden en zorghulpen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. Binnen De Kreppel is geen dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.

Een mooie mix van bijzondere mensen.

 


'Van een gewone activiteit maak jij een bijzonder moment' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Kim heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Kim Hinssen
   Teamleider
    06-31790993
  kimhinssen@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

 

PROTEION.NL             INLOGGEN             PRIVACY             © 2021 PROTEION