Zorghulp, Flexpool

Ben jij de Zorghulp die het verschil maakt? De persoon die van het gewone iets bijzonders maakt? Dan pas je bij ons! 

Welke uitdaging ga je aan?

Als zorghulp binnen de Flexpool val je in tijdens onderbezetting of bij vakantie en/of ziekte van collega's. Je bent op oproepbasis beschikbaar en kunt binnen verschillende zorgcentra in jouw regio ingezet worden. Je doet veel ervaring op in korte tijd en op verschillende locaties. Afwisselender kan niet! De verschillende zorgcentra waar je invalt, kunnen altijd rekenen op ondersteuning van een ervaren Proteion-collega. Verder leer je jezelf en onze organisatie goed kennen en bouw je een gedegen basis voor toekomstige groei. De Flexpool biedt dus niet alleen afwisseling en ontwikkelmogelijkheden, maar ook een prima manier om een vaste baan te vinden.

Verspreid over Limburg hebben wij een aantal prachtige huizen. Elk met een eigen gezicht, sfeer en opzet. Jij bepaalt op welke locaties je gaat werken. Onze zorgcentra zijn verdeeld over de volgende regio’s: Leudal, Roermond en Maasgouw. Maar dat is nog niet alles. Ook in Venlo en Gennep hebben we mogelijkheden.

Het aantal uren, dagen en tijden bepalen we in overleg en we houden hierbij rekening met jouw wensen! Wil je liever een arbeidsovereenkomst met een vast aantal uren per week? Ook dat is mogelijk.

Als zorghulp ondersteun je bewoners in persoonlijke verzorging en beoordeelt hierbij wat de cliënt nog zelf kan. Je signaleert bijzonderheden als het gaat om het welzijn van de bewoners. Jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld.

Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. Zo tover jij een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!

Daarom pas jij bij Proteion
Het kleine moment bijzonder maken, dat is wat jou drijft.

Collega’s en vrijwilligers kunnen bij jou terecht met vragen. Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met cliënten. Opgeven als iets de eerste keer niet lukt? Je dénkt er niet aan. Van veranderingen krijg jij energie en je weet anderen mee te nemen in je enthousiasme. Je bent flexibel en creatief. Je luistert naar mensen, dit helpt je in het gesprek met de cliënt, collega’s en familie/mantelzorgers. Jouw humor draagt bij aan een fijne sfeer in de verschillende teams waar je mee werkt.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Solliciteer je snel?


Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd
  een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2.697,02 bij 36 uur per week
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • gewoon bijzonder fijne werkplekken
   


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Binnen onze Flexpool kun je zoals je hierboven hebt kunnen lezen, gaan werken op verschillende zorglocaties. Ben je dus flexibel, overzie je snel situaties en heb je een grote behoefte aan afwisseling? Dan kom je op de verschillende locaties goed tot je recht! Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk als jij een of meerdere zorgcentra daarbij komt versterken.


'Van een gewone activiteit maak jij een bijzonder moment!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Esmée heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 
Esmée de Graef
   Coördinator Flexpool
    0631903745
  esmeedegraef@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.