Zorghulp met passie voor welzijn en activiteiten, locatie De Wachtpost

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Met jouw passie voor het welzijn en activiteiten tover jij een glimlach op het gezicht van onze bewoners. Herken jij jezelf hier in? Dan hoor jij bij ons.

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat als zorghulp aan de slag bij De Wachtpost in Venlo waar 35 bewoners kleinschalig wonen in een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Je houdt rekening met hun individuele wensen en we passen de zorg hier op aan. Iedereen op De Wachtpost draagt daarin een steentje bij.

Afgelopen jaar is er een team welzijn ontstaan om onze bewoners te helpen actief te blijven en een mooie aanvulling van de dag te verzorgen. Een onsje welzijn scheelt een kilo zorg vinden wij. Naast de activiteiten die je met je team bedenkt, help je ook mee tijdens de eetmomenten aan tafel en het avondritueel van naar bed gaan bijvoorbeeld. Dat zijn ook de welzijnsmomenten die er toe doen. Dit doen we 7 dagen in de week.

Je geeft in deze functie uitvoering aan de begeleiding en uitvoering van welzijnsactiviteiten zowel in groepsverband als individueel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je weet cliënten te activeren en ondersteunt hen bij de dagbesteding. Je biedt gezelligheid en een luisterend oor en in je rol help je onze cliënten actief te blijven en van het leven te genieten. Je ondersteunt in ADL-zorgtaken zoals toiletgang. Je bezorgt ze een leuke dag!  

De Wachtpost is een kleine en gezellig locatie, waar we persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel hebben staan. Je begeleidt bewoners en kijkt vooral ook naar wat een bewoner wel kan. Hier heb je een positieve benadering in.

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak.

Binnen de teams van De Wachtpost vinden we het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen en van elkaar te leren. Daarom hebben we ook veel aandacht voor een warm welkom aan mensen die nieuw komen in ons team. We doen het samen! Je diensten kunnen zowel in de ochtend- als in de  avond gepland worden. 1 keer in de twee weken werk je ook in de weekenden. Iedereen mag een wens aangeven voor en vaste vrije dag.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd met intentie voor een vast contract
 • een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2.697,02 bij 36 uur per week 
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantietoeslag
 • een pensioen bij Zorg en Welzijn
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek

 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen)  


Jouw team
Ons kernwoord is samen. Samen met je zorgcollega's, een gastvrouw en een welzijnscollega maak jij iedere dag weer bijzonder voor onze bewoners. Een mooie mix van bijzondere mensen, we vullen elkaar echt aan. Samen bouwen we aan fijne, nieuwe teams waarin jij een rol kunt spelen. Het team wordt aangestuurd door een teamleider. Binnen het team vinden we het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen en van elkaar te leren.
Binnen De Wachtpost is geen dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.

Wij staan heel erg open voor nieuwe collega's die houden van openheid en transparantie en die feedback kunnen geven en ontvangen. Daarnaast kijken we altijd naar wat wel kan! Een positieve instelling is bij ons heel belangrijk. Kom jij ons team versterken?

'Bewoners voelen zich bij jou op hun gemak!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Anja heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Anja Pollen
   Teamleider
    0646239248
  anjapollen@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.