Zorghulp, Samen Zorgen Huis Leudal

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Met jouw warme zorg voelen bewoners zich vertrouwd, prettig en thuis. Herken jij jezelf hier in? Dan hoor jij bij ons.

Welke uitdaging ga je aan?

Het Samen Zorgen Huis Leudal is een burgerinitiatief waar zorg wordt gegeven op een prachtige plek, namelijk in het voormalige klooster Mariabosch in Baexem (gemeente Leudal). Met hart en ziel hebben vrijwilligers dit huis weten op te zetten. De professionele zorg is door hen uitbesteed aan ons super gedreven team. Ook zijn er inmiddels een aantal zorgvrijwilligers die ons meehelpen. Bnnen het Samen Zorgen Huis werken we met Eerste Lijns Verblijf en palliatieve zorg.

Als Zorghulp ondersteun je alle zorgmedewerkers. Je geeft bijzonderheden door aan de zorgmedewerkers zodat de zorg optimaal verleend kan worden. Je werkzaamheden zijn afwisselend en variëren van het in orde brengen van de kamers, het zorgdragen van de was, het verrichten van opruimwerkzaamheden tot het onderhouden van contacten met de bewoners. Je tovert graag een lach op het gezicht van de bewoners en ze zien jou graag!

Jij kunt de kleine momenten voor hen gewoon bijzonder maken!

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Voor de functie van Zorghulp is affiniteit met de ouderenzorg essentieel. Ervaring met zieke en/of hulpbehoevende ouderen is een pré. Jij staat open om jezelf te ontwikkelen middels een opleiding.

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het team. Wij bieden je een gedegen inwerkperiode en een warm welkom.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Hopelijk spreken wij jou snel!


Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd
 • een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2.568,59 bij 36 uur per week 
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek
   


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Jij bent onderdeel van een team van betrokken en kundige collega’s. Binnen ons team staan we voor elkaar klaar. We halen het beste uit onszelf, het team en de zorg voor de bewoners! Daarnaast gaan we voor een gezellige sfeer waarbij werkvreugde bovenaan staat.


'Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de bewoners en hun naasten!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Marianne heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Marianne Meijers
   Zorg coördinator 
    0611295692
  mariannemeijers@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.