Opleidingsplek Verzorgende IG voorjaar 2024

Wil jij de overstap maken naar de zorg? Of doorgroeien tot Verzorgende IG? Volg de opleiding Verzorgende IG via Proteion. Wij betalen de opleiding en jij ontvangt een contract en salaris. Dat is gewoon bijzonder.   

Welke uitdaging ga je aan?

Je volgt de opleiding tot verzorgende IG en kunt tegelijkertijd betaald werken in een zorgcentra en vanaf het 2e leerjaar ook in de thuiszorg in de regio bij Proteion. Je leert en werkt tegelijkertijd. Jij organiseert zorg op de enige juiste plek: midden in het leven van de cliënt en kunt tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen. Als verzorgende IG maak jij kleine momenten bijzonder voor cliënten. Jij verzorgt cliënten, luistert en geeft aandacht. Je zorgt voor de dagelijkse verzorging, zorgt voor de begeleiding van cliënten en verstrekt medicijnen. Je gaat minimaal 25,5 uur per week starten om te werken en leren. De opleiding duurt in principe 2 jaar. Gemiddeld ga je 1 dag per week naar school bij Gilde Opleidingen in Roermond. De overige contracturen werk je in de praktijk. Vóór je start, weet je waar je gaat werken. We houden daarbij rekening met jouw wensen.

Ieder jaar zijn er twee startmomenten voor deze opleiding: in februari en in september. Maar je kunt al eerder aan de slag bij Proteion. Graag zelfs! Tot de start van de opleiding ben je werkzaam als zorghulp binnen een zorgcentra als je geen zorgdiploma hebt of als helpende met een zorgdiploma op zak. Dit is een unieke kans om Proteion, het team en de bewoners al voor de start van de opleiding te leren kennen.

Wij betalen de opleiding en jij ontvangt een contract en mooi salaris. Wat je leert, kun je meteen toepassen in de praktijk. Na het opleidingstraject heb je zowel een mooi diploma als een baangarantie op zak! Ook als je nu al bij Proteion werkt en je verder wil ontwikkelen, is dit een unieke kans voor jou.

Ellen volgde deze opleiding al eerder en is enthousiast! Lees haar ervaringen via https://elkedaggewoonbijzonder.nl/verhalen/ellen-maakt-met-leerwerktraject-overstap-naar-de-zorg.  

Wil je liever een korter opleidingstraject volgen? In april 2024 start het opleidingstraject Individuele Zorgverlening (IZV). In deze 1-jarige opleiding word je opgeleid tot verzorgende. Na het afronden van die opleiding ben je in bezit van deelcertificaten Verzorgende IG. Daarnaast starten we ook met een 1-jarig opleidingstraject tot helpende plus in februari 2024 .

Wil jij meer weten over werken en leren bij Proteion? Of ben je benieuwd naar welke opleiding het beste bij jou past? Op korte termijn organiseren wij informatiebijeenkomsten. Wij vertellen je meer over de opleidingen, functies en werken en leren bij Proteion.


Gewoon

Wij bieden jou: 

 • een leer-arbeidsovereenkomst gedurende de opleiding met salaris €2.324,49 bruto per maand (bij 36 uur per week exclusief onregelmatigheidstoeslag) 
 • na behalen diploma, inschaling in FWG 35 met doorgroei tot maximaal € 3.177,10 bruto per maand (bij 36 uur per week)
 • voor medewerkers die al in dienst zijn bij Proteion, is de inschaling afhankelijk van je huidige functie (minimaal €2.324,49 bruto per maand bij 36 uur per week) 
 • baangarantie na het behalen van je diploma 
 • volledig betaalde opleiding (o.v.b. studiekostenregeling) 
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag 
 • 237,4 vakantie-uren (bij 36 uur p/wk) 
 • reiskosten- en onkostenvergoeding 
 • een fijne werkplek binnen gewoon bijzonder teams 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid?maakt wie je bent. We geven jou:  

 • een scala aan leer- en ontwikkelingsmogelijkheden 
 • het keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.) 
 • de mogelijkheid om lid te worden van één van onze personeelsverenigingen 
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 

 


Sollicitatieproces

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur ons jouw sollicitatie, dan gaan we samen het voorbereidende traject in. Op basis van je motivatie en curriculum vitae plannen we een telefonische kennismaking in. Vervolgens maak je een digitale test die inzicht geeft in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen. Is er een match? Dan bespreken we samen welk team bij jou past en nodigt een teamleider je uit voor een persoonlijk gesprek.
Wij organiseren een meeloopdag, zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige baan. Ga je ervoor? Dan ontvang je van ons je leer-arbeidsovereenkomst en bespreken we je startdatum.  


'Unieke kans om de overstap te maken naar of door te groeien in de zorg'

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Renate & Nelleke hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Renate Frenken & Nelleke Swinkels
   Team Recruitment
    
0621839870 of 0611316231
  recruitment@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.