Aan de slag als ZZP'er bij Proteion

Je zoekt naar een passende opdracht? Wij hebben in ons werkgebied uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw kennis en expertise. Bij Proteion werken we met ZZP'ers samen die hun vak verstaan. In een wijkteam of in een van onze zorglocaties hebben wij opdrachten.

Ga jij het gesprek aan over de mogelijkheden?

Mogelijkheden binnen Proteion

In de zorg hebben we mogelijkheden voor verzorgenden (IG) en verpleegkundigen die als ZZP’er werken. Proteion heeft 10 zorgcentra verspreid over Noord- en Midden Limburg en daarnaast in deze regio ook verschillende wijkteams. Ruim 3000 medewerkers zijn dagelijks aan de slag om het gewone bijzonder te maken. Wij zetten ZZP’ers in als aanvulling op ons eigen personeelsbestand. Daarbij denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen.

 

Flexpool

Als ZZP’er word je verbonden aan een centrale flexpool die de inzet van de ZZP’ers coördineert. Eén aanspreekpunt waarmee je alles af kunt stemmen. Dit is Esmee de Graef. Zij is onze collega die alles voor je regelt en waarmee ook de diensten afstemt. Je kunt contact met haar opnemen via 06-31903745 en via esmeedegraef@proteion.nl

Je werkt in principe binnen een zorgteam, maar we vragen je wel flexibel te zijn om binnen andere teams of locaties te werken wanneer de nood daar hoger is. Daar staat natuurlijk ook iets tegenover: we spreken vooraf een passend uurtarief af en leggen dit ook vast in een overeenkomst. Uiteraard spreken we een bepaalde regio met je af. Dus geen inzet of opdrachten buiten de regio. 
 

Interesse? Reageer!

Kom Proteion verkennen en ervaar waarom mensen het zo fijn vinden om bij ons te werken en te wonen. Bij Proteion is iedere dag bijzonder. 

 

 

 

 


Heb je een vraag?
Renate en Nelleke hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


Heb je vragen of wil je even kennismaken?
We vertellen je graag meer over Proteion en zijn benieuwd naar jouw verhaal!

 

 

 

PROTEION.NL             INLOGGEN              PRIVACY             © 2023 PROTEION